Algemene voorwaarden

1. Algemeen

Wanneer u bestellingen plaatst bij IT-Nerd gaat u akkoord met de algemene voorwaarden. Enkel deze algemene voorwaarden zijn van toepassing tenzij anders overeengekomen wordt. De algemene voorwaarden kunnen op elk moment en zonder aankondiging gewijzigd worden. IT-Nerd kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele fouten of onjuistheden met betrekking tot de juistheid of inhoud van de informatie. IT-Nerd kan eveneens niet verantwoordelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik van de gekochte producten.

2. Prijzen

Alle prijzen die vermeld staan in de webshop zijn in euro, inclusief btw. Prijzen kunnen te allen tijde, zonder aankondiging worden aangepast. IT-Nerd kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schrijffouten of andere fouten waardoor de prijs verkeerdelijk wordt weergegeven.

3. Betaling

Uw bestelling zal behandeld worden van zodra uw order verwerkt is.
Wanneer u de producten komt afhalen in onze winkel is het mogelijk om cash of met Bancontact te betalen.

4. Bestellingen

Bij bestelling gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de aankoop van de geselecteerde producten. Na bestelling wordt uw aankoop zo spoedig mogelijk behandeld. IT-Nerd behoudt zich het recht om bestellingen, een gedeelte van bestellingen of klanten te weigeren of een bestelling onvolledig te leveren. Voor niet leverbare producten zal u als klant hierover een e-mail ontvangen van IT-Nerd. Wij zijn slechts gebonden aan een bestelling nadat we deze bevestigd hebben of nadat we met uitvoering begonnen zijn. De productinformatie, de prijs en de orderinformatie zijn opgesteld en meegedeeld onder voorbehoud van wijziging en correctie.
Bij het plaatsen van de bestelling deelt de koper zijn naam en adresgegevens mee. De koper garandeert dat deze door hem meegedeelde gegevens waarheidsgetrouw zijn.

5. Voorraad

In principe is een artikel dat niet meer leverbaar is ook niet beschikbaar in de webshop. Hier moet het nodige voorbehoud gemaakt worden voor fouten in het voorraadprogramma. Bovendien kan het zijn dat een klant het betreffende artikel aan het kopen is in onze winkel. We vragen u daarvoor begrip te hebben. De bestellingen via de webwinkel worden constant bijgewerkt. Indien een artikel onverhoopt niet meer beschikbaar is, dan wordt u daarvan zo spoedig mogelijk op de hoogte gebracht.

Chat openen
1
Snel een vraagje met een berichtje?